Descubreix

Recursos JUMP Math per a docents i alumnes

GUIES PER A DOCENTS

Cada curs compta amb una guia que recull les seqüències didàctiques clau en un ordre que afavoreix un aprenentatge tranquil i motivador, guiant als estudiants perquè descobreixin el gust per les matemàtiques i la motivació per aprendre-les.

Les lliçons estan pensades per al desenvolupament de cada classe i s’agrupen en unitats que aborden els conceptes matemàtics de cada curs, des d’Educació Infantil (4 i 5 anys) a 2n d’ESO. 

App

Aplicació per a un accés ràpid i senzill a la Guia per a Docents, un material clau perquè conté un esquema de les unitats del curs i de cadascuna de les lliçons. Preparar les classes de matemàtiques mai va ser tan fàcil, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Vols provar-la? Segueix aquest enllaç de descàrrega al teu mòbil.

PRESENTACIONS PER PROJECTAR A l'AULA O EN PANTALLA


Totes les lliçons compten amb presentacions llestes per guiar la classe, la qual cosa permet que els docents puguin concentrar-se a ensenyar més que a organitzar les classes. Les presentacions estan preparades per ser projectades a l’aula o en pantalla.

LLIBRES DE PRÀCTICA I AVALUACIÓ PER ALS ALUMNES


Cada curs compta amb dos llibres (part 1 i part 2) que estan dissenyats per ajudar els alumnes a desenvolupar la seva confiança, fluïdesa i precisió. Els llibres de pràctica i avaluació contenen preguntes i exercicis que coincideixen amb el material tractat en cada lliçó, així els alumnes poden treballar de manera autònoma i consolidar l’après. També permeten als docents avaluar en quins punts necessiten suport o bé donar exercicis extra i d’ampliació als qui ho requereixin.

FORMACIÓ I ACOMPANYAMENT

JUMP Math ofereix suport continu en la implantació del programa, facilitant l’aprenentatge col·laboratiu entre docents i l’intercanvi d’experiències. Els docents que implanten el programa tenen accés a una plataforma online per conèixer els fonaments del programa i la didàctica matemàtica, i per a la descàrrega de recursos.

Guia de recursos

JUMP Math ofereix una àmplia gamma de recursos a la comunitat de centres educatius i docents que implanten el programa, així com acompanyament i suport continu en la implantació.

ACONSEGUEIX LA GUIA DE RECURSOS

MATERIALS PER A EDUCACIÓ A DISTÀNCIA O SEMIPRESENCIAL


La didàctica, la pràctica i l’avaluació competencial són els tres focus en els quals se centren els nous recursos per aprendre en un context que requereix poder combinar educació a distància o semipresencial: seqüències didàctiques en format vídeo, fitxes d’exercicis i models d’exàmens per a l’avaluació competencial. 

MÉS RECURSOS PER A DOCENTS

— Fitxes de materials per crear objectes manipulables i lúdics.
— Proves i rúbriques. 
— Solucions per a la correcció dels llibres de pràctica i avaluació dels alumnes.
— Temporitzacions. 

T'AJUDEM A IMPLANTAR

Si vols implantar JUMP Math al teu centre educatiu i formar part de la xarxa que ja ho està aplicant, posa’t en contacte i et farem arribar tota la informació i l’assessorament que necessitis.

CONTACTA AMB NOSALTRES