JUM MATH Actualidad

12 Jun 2019

Participem a ENAP 2019, el VIII Congrés d’Innovació Educativa

La cita anual en innovació educativa es celebra aquest any a Toledo i té en l’avaluació del segle XXI el fil conductor del seu programa.

Organitzat per la Fundació Sant Patrici, el Congrés d’Innovació Educativa ENAP celebra la seva vuitena edició el 28 de setembre amb l’objectiu de reunir els tres pilars de la comunitat educativa: famílies, docents i alumnes (de batxillerat i primers anys d’universitat).

La proposta és oferir la possibilitat de canviar el sentit de l’avaluació a les escoles a partir de la reflexió conjunta entorn de preguntes com:

  • Examinem o avaluem?
  • Què, com, quan hem d’avaluar?
  • Per a què avaluem?
  • Avaluem igual a tots els alumnes amb independència de les seves capacitats?
  • Avaluem de forma coherent amb el procés d’aprenentatge?

A través d’un intens programa d’activitats format per tallers, ponències, networking, diàlegs i debats, ENAP 2019 es converteix en una trobada per a créixer amb idees i experiències inspiradores que afecten el sector educatiu, així com una ocasió per a donar veu i que participin els estudiants, aportant la seva opinió sobre com veuen que són avaluats.

A la programació de tallers, Santi González, de l’equip de formació de JUMP Math, intervindrà amb el tema: “L’avaluació contínua en el procés d’aprenentatge de les matemàtiques”. També participaran en el congrés altres reconeguts experts en l’àmbit de les matemàtiques com David Bueno, Coral Vaig regir, Jaime Buhigas, Laura Mari Barrajón, Max Newlon, Mayte Catalán, Pedro Beneit, Victor Mourelle, Antonio Galindo i Stephen Spurr.

Esperem amb ganes aquest esdeveniment clau i punt de trobada per als qui treballem pel desenvolupament i la millora de l’ensenyament.

Més informació i inscripcions