JUM MATH Actualidad

30 May 2019

JUMP Math participa al Seminari Institucional Intercentres del CTIF a Madrid

El Seminari Institucional Intercentres organitzat pel Centre Territorial d’Innovació i Formació (CTIF Sud) de Madrid i impartit en el Col·legi Públic Dulce Chacón de Fuenlabrada, s’ha desenvolupat en diverses trobades mensuals des del mes de novembre passat.

El seu objectiu és aprofundir en aspectes clau sobre la docència, el pla d’estudis, o com millorar la inclusió a l’aula i l’aprenentatge de les matemàtiques. Per això vam ser convidats a participar en la sessió de maig.

Aquesta sessió va sorgir de la necessitat de centres educatius com Col-legi Trabenco, el Col·legi Miramadrid, el Col·legi Antamira i el Col·legi Públic Dulce Chacón, entre altres, de compartir bones pràctiques i experiències amb la comunitat de docents que treballen amb el model d’ensenyament-aprenentatge JUMP Math.

Per al nostre equip de formació, l’experiència ha estat una oportunitat per a intercanviar idees i crear sinergies amb la comunitat de docents, així com posar en pràctica estratègies de càlcul mental i de resolució de problemes. Tot això, experimentant en directe com implantar la dinàmica de JUMP Math a l’aula.

En la trobada territorial amb tots els docents de la comunitat JUMP Math a Madrid, que tindrà lloc en el mateix col·legi Dulce Chacón, compartirem les conclusions i el treball realitzat pels docents que han participat en aquest primer Seminari Institucional Intercentres.

Des d’aquí, agraïm aquesta iniciativa dirigida a treballar per un ensenyament innovador i de qualitat, a través de la qual tots els estudiants siguin capaços de desenvolupar el seu màxim potencial.