JUM MATH Actualidad

21 Jun 2019

JUMP Math a les JAEM de La Corunya

Les Jornades sobre l’Aprenentatge i l’Ensenyament de les Matemàtiques (JAEM) han estat concebudes com un punt de trobada per al debat, la reflexió i la formació en l’ensenyament i l’aprenentatge de les matemàtiques. La seva XIX edició se celebra del 3 al 6 de juliol a la ciutat de La Corunya i són el punt de reunió més important entorn de la didàctica de les matemàtiques.

En la programació científica de les jornades, formada per conferències, ponències, tallers, exposicions i altres activitats, Santi González de l’equip de didàctica de JUMP Math, imparteix el taller: “Del raonament algebraic a les estratègies de resolució de problemes”, el dijous 4 de juliol, a les 18.30 h.

L’objectiu del taller és que els docents vivenciïn bons processos de raonament matemàtic, tant des de l’àmbit de la numeració com des de les estratègies de resolució de problemes, per a poder aplicar-los a l’aula.
A partir de la proposta de diferents reptes i seguint la metodologia del descobriment guiat i les últimes recerques en ciència cognitiva sobre processos d’aprenentatge, l’activitat desenvolupa determinades dinàmiques a l’aula per a visualitzar les millores en el raonament matemàtic dels alumnes.

Professors, mestres i persones apassionades per les matemàtiques: no deixeu passar l’oportunitat d’assistir al congrés de referència en l’intercanvi d’idees i experiències en educació matemàtica!

Confirma tu asistencia