IMPLANTA

Resultats espectaculars

Resultats espectaculars

JUMP Math demostra amb resultats d’èxit rigorosament avaluats que és possible descobrir el talent matemàtic de tots els estudiants. El model es fonamenta en recerques que donen rigurosidad a l’itinerari proposat per JUMP Math.

Un estudi aleatori de control de la Universitat de Toronto en 18 escoles va concloure en el 2011 que els alumnes que segueixen el programa JUMP Math aprenien més i millor que el grup de control, que usava el programa de matemàtiques més popular a Canadà. El seu coneixement va millorar el doble que el del grup de control.

Estudis sobre JUMP Math

En el curs 2014-2015, es va realitzar una prova pilot a Espanya gràcies a Fundación Telefónica: l’avaluació de la Universitat Autònoma de Barcelona va concloure que hi ha una reducció significativa de suspensos en aquells centres que implanten JUMP Math de manera fidel i un augment de notables i excel·lents: on més s’ha aplicat el programa, la puntuació millora en més de 2,1 punts.

Informe CRECIM, UAB

JUMP Math aplica els últims avanços de la neurociencia per vèncer les barreres d’aprenentatge i desenvolupar la base matemàtica suficient per resoldre problemes i superar nous reptes.

John Mighton, el creador d’aquest innovador programa, és doctor en Matemàtiques, emprenedor social de la xarxa Ashoka i ha estat reconegut com a Emprenedor Social de l’Any 2015 per Schwab Foundation i guanyador dels premis WISE 2016.

El programa ha estat desenvolupat per un equip de matemàtics i educadors amb un coneixement profund de les matemàtiques a més de sentir passió per elles.

Més informació

 

T'AJUDEM A IMPLANTAR

Si vols implantar JUMP Math al teu centre educatiu i formar part de la xarxa que ja ho està aplicant, posa’t en contacte i et farem arribar tota la informació i l’assessorament que necessitis.

CONTACTA AMB NOSALTRES