PARTICIPA

Formació i acompanyament

Facilitar la tasca docente és un dels pilars del model. Per això, tots els docents que apliquen JUMP Math reben una formació inicial i acompanyament en la implantació.

La plataforma online exclusiva per a docents que implanten JUMP Math està enfocada al coneixement dels fonaments del programa i la seva didàctica. També facilita la descàrrega de tot el material per a les classes i l’àmplia gamma de recursos que els docents tenen a la seva disposició.

FORMACIÓ

La formació és un dels requisits del programa i una ajuda imprescindible per implantar-ho. Per a això t’oferim mòduls online que et permetran conèixer les claus del programa i com aplicar-les convenientment a les temes classes.

Els mòduls et permetran comprendre l’enfocament i la metodologia de JUMP Math de manera senzilla. A més a més, acompanyem a cada centre educatiu en el procés d’implantació del programa, creant una comunitat d’aprenentatge i treball col·laboratiu.

ACOMPANYAMENT

Durant el curs lectiu, oferim un programa d’acompanyament basat en una comunitat activa de docents que implanten JUMP Math a les seves aules. Aquesta comunitat intercanvia recursos, comparteix pràctiques, problemes i solucions. 

Regularment, JUMP Math realitza un seguiment del progrés de cada centre amb l’objectiu de resoldre dubtes sobre la seva implantació, problemes, recollir suggeriments de millora, etc.

T'AJUDEM A IMPLANTAR

Si vols implantar JUMP Math al teu centre educatiu i formar part de la xarxa que ja ho està aplicant, posa’t en contacte i et farem arribar tota la informació i l’assessorament que necessitis.

CONTACTA AMB NOSALTRES